top of page
  • Forfatterens bildeCarina Henske

Få påfyll og støtte i gruppe for kvinner

Oppdatert: 25. jan. 2021

Sosial avstand, hjemmekontor, isolasjon og karantene har vært en stor del av hverdagen til mange mennesker siden mars i fjor. Mitt inntrykk er at de fleste nå er veldig lei av situasjonen.


Pandemien rammer oss forskjellig, men det å leve med store begrensninger på sosial og fysisk nærhet er krevende over tid.


Sammen med min kollega Mette Solberg ønsker jeg og tilby en trygg møteplass for kvinner som ønsker et sted å dele hverdagens små og store utfordringer og gleder. Vi tar smittevern på alvor og sørger for god avstand mellom deltagerne samtidig som vi legger til rette for fellesskap og deling.


Yogalåven i Bærum.
Vi møtes på Yogalåven i Bærum.

Påfyll og støtte

Når vi møtes kommer vi til å gjøre enkle yogaøvelser, praktisere oppmerksomt nærvær og snakke sammen. Vi vil skape et trygt rom hvor du kan uttrykke deg, bevege deg og få påfyll og støtte.


«Jeg er så glad vi kan møtes fysisk», er en tilbakemelding jeg stadig får høre av klientene som går hos meg. Å være del av en liten gruppe er så verdifullt og jeg håper å se deg der.
Rommet vi skal være i på Yogalåven.
I dette koselige rommet skal vi være, med stoler.

Covid-19

Vi følger helsemyndighetenes smittevernregler og sørger for minimum to meter mellom deltakerne. Det er plass til totalt 8 deltagere i gruppen. Vi utsetter start av gruppen hvis reglene tilsier det og tar først betaling uken før oppstart.

Tidspunkt: Fredager kl. 12-15 med oppstart 5. mars. Datoer: 05., 12., 19. og 26. mars.


Sted: Yogalåven i Bærum, Griniveien 363

Parkering på nedsiden av gården. Kollektivtransport til Hosle senter, 10 minutter å gå

Pris: 3200 kr for fire ganger av tre timer.


Vi gleder oss veldig og du er varmt velkommen.


Spørsmål: Ta kontakt med Carina Henske på 901 901 87 / post@carinahenske.no eller Mette Solberg på 407 64 122 / post@mettesolberg.no

Kursledere:

Mette Solberg er gestaltterapeut MNGF med videreutdannelse i traumeterapi & yogalærer e-ryt 200++. Se mer informasjon: www.mettesolberg.no

Carina Henske er gestaltterapeut MNGF og tar videreutdanning i traumeterapi. Se mer informasjon: carinahenske.no

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page