Om meg

Carina Henske

Etter 20 år i kommunikasjonsbransjen og 4-års utdannelse i gestaltterapi fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, startet jeg i 2015 egen praksis som gestaltterapeut. Jeg jobber nå som terapeut på fulltid med praksis i Oslo. Jeg kjenner meg takknemlig som får jobbe med mennesker på denne måten og ta del i ulike faser av livene deres.

 

Som medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF) går jeg under tittelen gestaltterapeut MNGF, og sikrer deg som klient klagerett. Alle medlemmer i foreningen må følge krav til veiledning, profesjonell faglig oppdatering, etiske retningslinjer om taushetsplikt og behandling av klientens opplysninger. Som gestaltterapeut MNGF er jeg også godkjent til å ha studenter som går på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i terapi.

 

Oppfølging som terapeut  

Jeg går jevnlig til veiledning for å få støtte i arbeidet jeg gjør sammen med mine klienter. I veiledning kan jeg ta opp utfordringer og få tilbakemeldinger fra veilederen og andre terapeuter. Taushetsplikten ivaretas under veiledning. Jeg er også pålagt å holde meg faglig oppdatert og ta videre- og etterutdanning. For tiden utdanner jeg meg videre i traumeterapi for gestaltterapeuter. Jeg har også kurs fra Vivat i førstehjelp ved selvmordsfare.

Jeg ønsker å møte deg med varme, respekt og verdighet. Alle mennesker er unike og jeg jobber derfor på ulike måter avhengig av hvem jeg møter. Klientene som kommer til meg har forskjellige utgangspunkter og utfordringer, og jeg er vant til å arbeide med mange forskjellige temaer og problemstillinger. Det kan for eksempel være lav selvfølelse, utfordringer i parforhold, valg, traumer, egenomsorg, grensesetting, ensomhet, forventningspress, stress, uro, angst, nedstemthet, spiseforstyrrelser, selvskading eller kommunikasjon.

 

Psykologi

Jeg har en cand.mag-grad fra Universitetet i Oslo med psykologi, journalistikk, sosialantropologi og idéhistorie. Jeg har tidligere jobbet som kommunikasjonssjef, kommunikasjonsrådgiver og journalist, og har alltid vært opptatt av mennesker, relasjoner og hvordan vi påvirker hverandre.

 

Jeg er 46 år, er gift og har to tenåringer.

 

Se min Linkedin-profil for arbeidserfaring og utdannelse 

Referanser fra klienter

Carina er varm og lett å åpne seg for. Jeg føler meg alltid bedre etter en time med henne, samtidig som hun utfordrer meg og gir nye perspektiver. Hun skaper et trygt rom for å jobbe med ulike utfordringer.

                                                                                                     Kvinne, 35 år 

Jeg er veldig glad for at jeg hadde Carina i en svært utfordrende tid i mitt liv. Jeg kan varmt anbefale henne.

 

Kvinne, 28 år 

Carina vekket tillit med en gang jeg møtte henne, på et punkt i livet hvor tillit var spesielt vanskelig for meg. Hun har blitt en trygg og god samtalepartner som evner å se og utfordre meg. Jeg har gått til flere typer terapeuter, men det er først etter å ha fått hjelp av Carina at jeg føler meg som personen jeg trives best med å være. Hennes metoder har lært meg å både lytte til kroppen og hodet mitt, og for første gang på veldig lenge føler jeg meg trygg på meg selv. Carinas tilbud er noe jeg unner alle som trenger noen å snakke med! 

Kvinne, 32 år

Carina er et godt menneske som evner å se deg som du er og utfordrer deg på nye måter. Hun er imøtekommende og svært tillitsskapende, praten går lett og ofte går timen «altfor fort». Hun er genuint opptatt av at du skal ha det bra og gjør alt hun kan for å støtte slik at du kan utvikle deg. Carina er å anbefale på det varmeste. 

Kvinne, 25 år

Hun er opptatt av meg. Opptatt av hva jeg føler. Akkurat nå. Jeg pleier ikke kalle meg et følelsesmenneske, men i møte med Carina har jeg fått oppleve at mye mer av meg selv og min vilje, er tilgjengelig i kroppen min. Tilgjengelig i følelseslivet som hun skaper et så åpent rom for i øyeblikkene vi er sammen. Carina har vært en avgjørende følgesvenn i vonde og viktige prosesser i mitt liv. Prosesser som handler om å de vonde valgene, de vanskelige forholdene, de vonde grensene som kan være så vanskelig å sette. Min erfaring er at perspektivene Carina gir, er verdt hver eneste krone.

 

Mann, 21 år

Carina ivaretar meg på en trygg og varm måte. Jeg føler meg til enhver tid sett og hørt. Å tilnærme meg det som rører seg i meg her og nå gir muligheten til forløsning. Carinas ivaretakelse gjør at jeg tør å gå inn i mine utfordrende og vanskelige følelser, og konfrontere dem for så å få forløst det jeg «sitter fast i». Det er til tider en magisk opplevelse å være i terapirommet. Etter timene hos henne er jeg alltid lettet både kroppslig og til sinns. Er utrolig takknemlig for støtten jeg får. Carina får meg til å våge. Ikke nøl med å ta kontakt. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

 

Kvinne, 55 år 

 

 

Se flere referanser på min Facebook-side

 

Bygdøy Allé 21


0262 Oslo

Org. nr. 916 077 653 

Personvern

Carina Henske

gestaltterapeut MNGF

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Tlf: 901 901 87 

E-post: post@carinahenske.no

Bestill time online

© 2020 Carina Henske